Σπάνια πάθηση κάνει 19χρονη να μοιάζει με παιδί - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαΐου 17, 2022

Σπάνια πάθηση κάνει 19χρονη να μοιάζει με παιδί


Κοιτάζοντας προσεκτικά την Αμπολί Ζαρίτ, μια νεαρή γυναίκα από τη Νατζαπούρ της Ινδίας, θα στοιχηματίζατε ότι είναι το πολύ έξι ετών, παρόλο που στη πραγματικά είναι 19 ετών.
Η Αμπολί, η οποία έχει ύψος μόλις ένα μέτρο, πρόσφατα έγινε viral στο διαδίκτυο αφού μοιράστηκε την ιστορία της. Όταν ήταν μωρό, διαγνώστηκε με νεφρική ραχίτιδα, μια πολύ σπάνια πάθηση που συνδυάζει χρόνια νεφρική νόσο με παραμόρφωση των οστών. Επίσης γεννήθηκε χωρίς κύστη με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να φοράει πάνες συνεχώς. Τα οστά της αδυνατούσαν σταδιακά όσο περνούσε ο καιρός και τελικά δεν μπορούσε να περπατήσει.
«Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν αυτή τη σπάνια ασθένεια, το καλό είναι ότι εξακολουθώ να επιζώ μιας και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να επιβιώσουν με αυτήνω την ασθένεια», είπε ο Αμπολί στο Jam Press.
«Θέλω να γίνω τραγουδίστρια και ηθοποιός, στο Μπόλιγουντ και στο Χόλιγουντ, ελπίζω να τα καταφέρω σύντομα».
Το όνειρο της είναι να γίνει διάσημη, αλλά όχι λόγω της ασυνήθιστα νεαρής εμφάνισής της. Θέλει ο κόσμος να την αναγνωρίσει για το ταλέντο της και για την ομορφιά της. Ευτυχώς, έχει μια πολύ υποστηρικτική οικογένεια που τη βοηθάει να συμμετάσχει σε κάθε είδους τάλεντ σόου για να τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό της.Στέφανος Νικήτας huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες