Κύπρος: Ανοίγουν κι άλλο κομμάτι παραλίας στο Βαρώσι οι κατοχικές αρχές - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Μαΐου 19, 2022

Κύπρος: Ανοίγουν κι άλλο κομμάτι παραλίας στο Βαρώσι οι κατοχικές αρχές


Εργασίες για άνοιγμα ενός ακόμη κομματιού της παραλίας στην περιφραγμένη περιοχή του Βαρωσίου, διεξάγουν οι κατοχικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, μπουλντόζα διεξήγαγε την Τετάρτη εργασίες μπροστά από το ξενοδοχείο King George και μέχρι την πολυκατοικία Ωκεανία. Εκεί έχουν μεταφερθεί και κρεβατάκια θαλάσσης μαζί με ομπρέλες.

Εκεί βρισκόταν και το εστιατόριο Φάληρο το οποίο είχαν κατεδαφίσει πριν καιρό, αφού είχε μισογκρεμιστεί. Εικάζεται ότι πρόκειται για μια περιοχή έκτασης περίπου 600 μέτρων. Το κομμάτι αυτό της παραλίας γειτνιάζει με το ξενοδοχείο Ασπέλια, όπου έχουν τοποθετηθεί παλιότερα δωμάτια αλλαγής ρούχων και ντους.
Υπενθυμίζεται ότι οι κατοχικές αρχές άνοιξαν τμήμα της περιφραγμένης πόλης της Αμμοχώστου τον Οκτώβριο του 2020. Στις 15 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν είχε επισκεφθεί την παραλία της Χρυσής Ακτής, όπου επιτρέπεται η είσοδος σε όλους.
Σημειώνεται ότι το 2016 και το 2017 άνοιξαν δύο παραλίες στον Άγιο Μέμνωμα, μία αρχικά μόνο για τα μέλη του κατοχικού στρατού και μετέπειτα η άλλη για πολίτες του ψευδοκράτους και της Τουρκίας μόνο.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες