Ρόδος: Πήγε να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της κόρης και της ανιψιάς του σε παιδίατρο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Μαΐου 05, 2022

Ρόδος: Πήγε να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της κόρης και της ανιψιάς του σε παιδίατρο


Προκαταρκτική εξέταση για απόπειρα πορνογραφίας ανηλίκων παρήγγειλε ο εισαγγελέας εναντίον ενός 30χρονου από την Ρόδο έπειτα από καταγγελία γιατρού.

Ο 30χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου το απόγευμα της 2ας Μαΐου και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, εις βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα -προσφορά υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, dimokratiki.gr.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της 2ας Μαΐου 2022 καταγγέλθηκε από παιδίατρο του Αρχαγγέλου ότι την προηγούμενη ημέρα και ώρα 19:50 δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο μήνυμα μέσω της εφαρμογής Viber από ένα κινητό που ανήκει στον 30χρονο. Του εστάλησαν δύο φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών και αναγραφόταν από κάτω: «θα έχω γυμνές φωτογραφίες των κοριτσιών, για τιμή θα στείλω μετά». Ακολούθησε κι άλλο μήνυμα με την ένδειξη «λάθος».

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο και κατάσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις φωτογραφίες απεικονίζονται η κόρη του και μια ανιψιά του.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες