Καιρός: Έως τους 37 βαθμούς η θερμοκρασία - Πού αναμένονται βροχές - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Ιουνίου 28, 2022

Καιρός: Έως τους 37 βαθμούς η θερμοκρασία - Πού αναμένονται βροχές


Διατηρείται η θερμοκρασία σε σχετικά υψηλές για την εποχή τιμές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού: 

Ο καιρός με μια ματιά
Λίγα τοπικά φαινόμενα λόγω αστάθειας στα βόρεια ηπειρωτικά
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ανατολικά τους 35 με 36 βαθμούς και στα δυτικά τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου
Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ

Η προοπτική του καιρού

Διατηρείται η θερμοκρασία σε σχετικά υψηλές για την εποχή τιμές . Το μελτέμι στα 5 με 6 και κατά περιόδους στα 6 με 7 μποφόρ.


Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 34 με 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου. Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.


ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 3 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες