Πώς θα κάνετε το κλιματιστικό σας να καίει 40% λιγότερο ρεύμα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2022

Πώς θα κάνετε το κλιματιστικό σας να καίει 40% λιγότερο ρεύμα


Αν ψάχνετε τρόπους για να μειώσετε τα περιττά έξοδα αυτό το καλοκαίρι που ακρίβεια και οι τιμές στο ρεύμα τσακίζουν «κόκκαλα» δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε μια πρακτική συμβουλή.

Με μια μόνο κίνηση μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα από τη χρήση του κλιματιστικού μέχρι και κατά 40% διατηρώντας όμως το σπίτι δροσερό.

Η λύση βρίσκεται στον ανεμιστήρα οροφής. Αγοράζοντας έναν ανεμιστήρα οροφής (μπορείτε να βρείτε έναν οικονομικό από περίπου 40 ευρώ στην αγορά) και τοποθετώντας τον στο σαλόνι -όπου κάθεστε περισσότερο τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού- θα δείτε μεγάλη διαφορά και στο θέμα της δροσιάς και στο θέμα της οικονομίας.

Ανάβοντας τον ανεμιστήρα θα μειώσετε τα χρήματα που πληρώνετε για τη χρήση κλιματιστικού κατά 40%. Οι ανεμιστήρες οροφής βοηθούν στο να ανακυκλώνεται ο κρύος αέρας πιο αποτελεσματικά στον χώρο επιτρέποντας στο κλιματιστικό σας να κάνει περισσότερα με λιγότερη ενέργεια.

Με λίγα λόγια θέτοντας σε λειτουργία τον ανεμιστήρα μπορείτε να ανεβάσετε τον θερμοστάτη του κλιματιστικού μέχρι και 4 βαθμούς χωρίς να αισθανθείτε καμιά αλλαγή στη θερμοκρασία του χώρου, αφού ο ανεμιστήρας συνδυαστικά με το κλιματιστικό θα έχει πετύχει θερμοκρασίες …δροσιάς!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες