Παντρεύτηκε τη δασκάλα που τον βίασε σε ηλικία 12 ετών - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2022

Παντρεύτηκε τη δασκάλα που τον βίασε σε ηλικία 12 ετών


Ακούγεται σαν κάτι που θα έβλεπες σε ταινία, αλλά αποτελεί πραγματική ιστορία. Ένα 12χρονο αγόρι βιάστηκε από την δασκάλα του όταν ήταν 12 ετών. Μετέπειτα, αφού είχαν σχέση, το αγόρι τελικά την παντρεύτηκε.
Η σχέση του Vili Fualaau με τη δασκάλα του, Mary Kay Letourneau συγκλόνισε τις ΗΠΑ και τον κόσμο όταν ήρθε στο φως πριν από περισσότερα από 20 χρόνια και εξακολουθεί να είναι το ίδιο απίστευτη και σήμερα.
Παρά το γεγονός ότι φυλακίστηκε δύο φορές, η δασκάλα Mary Kay Letourneau αρνήθηκε να εγκαταλείψει τον έρωτά της με τον νεαρό μαθητή της και μάλιστα γέννησε ένα από τα παιδιά τους πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ο γάμος τους κράτησε 14 χρόνια και ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, ο Vili Fualaau παρέμεινε τόσο αφοσιωμένος στη δασκάλα του που έγινε σύζυγός του, που ήταν στο πλευρό της πριν πεθάνει από καρκίνο σε ηλικία μόλις 58 ετών.

Ο Vili Fualaau, μιλώντας μετά τον θάνατό της, παραδέχτηκε ότι η σχέση τους «δεν ήταν υγιής» και πιθανότατα τον είχε οδηγήσει σε κατάθλιψη και εθισμό στο αλκοόλ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Mary Kay Letourneau ήταν δασκάλα και ο Vili Fualaau, μαθητής της στο Δημοτικό Σχολείο Shorewood στο Burien, στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον, στις ΗΠΑ.

Το 1997, όταν η Letourneau ήταν 34 ετών, ξεκίνησε να έχει σεξουαλικές επαφές με τον Fualaau, ο οποίος ήταν μόλις 12 ετών.newsit.gr

Λεπτομέρειες για τη βάναυση και εγκληματική τους υπόθεση προέκυψαν αργότερα και άφησαν αρρωστημένη την τοπική κοινωνία – και τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες