Παραλήρημα Ερντογάν στον ΟΗΕ: Κατηγορεί την Ελλάδα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2022

Παραλήρημα Ερντογάν στον ΟΗΕ: Κατηγορεί την Ελλάδα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ κατηγορεί την Ελλάδα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

Ο Σουλτάνος μιλώντας στην ετήσια συνέλευση του ΟΗΕ σε μια παραληρηματική ομιλία κατά της χώρας μας αφού ανέφερε ότι “το όραμα της εξωτερικής μας πολιτικής είναι η ειρήνη”, εξαπέλυσε πυρά κατά της Ελλάδας με αφορμή το προσφυγικό, δείχνοντας ακόμα και φωτογραφίες με νεκρά παιδιά με τον ισχυρισμό ότι οι εικόνες αυτές είναι το αποτέλεσμα των «βίαιων επαναπροωθήσεων» από το ελληνικό λιμενικό στο Αιγαίο.

Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η Ελλάδα μετατρέπει το Αιγαίο σε νεκροταφείο προσφύγων» συμπληρώνοντας ότι «δεν θέλουμε να δούμε άλλα νεκρά μωρά όπως ο Αϊλάν, στις ακτές μας.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξει ότι την προηγούμενη εβδομάδα ένα μωρό 9 μηνών και ένα παιδί 4 ετών έχασαν τη ζωή τους επειδή η ελληνική ακτοφυλακή βύθισε τις βάρκες τους.



Ο Ερντογάν κάλεσε τον ΟΗΕ να πει «τέλος» στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει η Ελλάδα.

Όμως ο Τούρκος πρόεδρος δεν έμεινε μόνο εκεί. Συνεχίζοντας την ομιλία του κάλεσε τη διεθνή Κοινότητα να προχωρήσει στην αναγνώριση των Κατεχόμενων της Κύπρου «όσο το δυνατόν συντομότερα».












 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες