Power Pass: Από τη Δευτέρα η καταβολή του επιδόματος στους δικαιούχους - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2022

Power Pass: Από τη Δευτέρα η καταβολή του επιδόματος στους δικαιούχους


Από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους οι εκκρεμότητες για τις πληρωμές του Ιουνίου για το Power Pass.

Η σημαντική καθυστέρηση (ήταν να καταβληθεί τέλος Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου) οφείλεται σε τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, διευκρίνισε σχετικά ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Συγκεκριμένα, όπως είπε, η εταιρεία είχε πρόβλημα με την άντληση στοιχείων με ένα συγκεκριμένο πάροχο.

Να θυμίσουμε πως οι δικαιούχοι του συγκεκριμένου ποσού δεν χρειάστηκε να υποβάλουν εκ νέου αίτηση στο vouchers.gov.gr, καθώς ελήφθησαν στοιχεία απευθείας από τους παρόχους ενέργειας.

Παράλληλα, θα γίνουν και κάποιες άλλες πληρωμές που αφορούν στο προηγούμενο εξάμηνο είπε ο υπουργός Οικονομικών.
Ποιοι θα δουν χρήματα στον λογαριασμό τους
Οι δικαιούχοι που θα πληρωθούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα είναι όλοι όσοι έλαβαν εκκαθαριστικό από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας τον Ιούνιο.
Σημειώνεται πως τα καταβληθέντα ποσά αυτή τη φορά θα είναι μικρότερα σε σχέση με αυτά του πρώτου εξαμήνου, καθώς η πληρωμή αφορά μόνο τον τελευταίο μήνα, πριν το πάγωμα της ρήτρας αναπροσαρμογής.
Επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος

Κλιμακωτή επιδότηση ρεύματος ανάλογα με την κατανάλωση του κάθε νοικοκυριού υπουργός περιλαμβάνει το νέο μοντέλο στήριξης των καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε να πριμοδοτηθεί η εξοικονόμηση της ενέργειας, στο πλαίσιο των κρατικών παρεμβάσεων για τον μήνα Οκτώβριο.

Όπως έχει ανακοινωθεί, ο κυβερνητικός σχεδιασμός περιλαμβάνει τρία διαφορετικά κλιμάκια ανάλογα με την κατανάλωση και αντίστοιχα τρεις διαφορετικές επιδοτήσεις.

cnn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες