Cold beauty: Το κρύο παραμένει μια από τις πιο hot τάσεις της ομορφιάς - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2023

Cold beauty: Το κρύο παραμένει μια από τις πιο hot τάσεις της ομορφιάς


Τουλάχιστον από το 2021, τα οφέλη του κρύου για το δέρμα είναι από τα πιο συζητημένα trends στα κοινωνικά δίκτυα, με τους beauty influencers να μοιράζονται τις παγωμένες συμβουλές τους που συνδυάζουν τις επιπτώσεις του κρύου με εκείνες γνωστών συστατικών περιποίησης της επιδερμίδας όπως η αλόη βέρα ή αγγούρι. Τα οφέλη του κρύου είναι γνωστά στη βιομηχανία ομορφιάς. Το κρύο θα βοηθούσε στην καύση λίπους και στην εξάλειψη των τοξινών και θα βελτίωνε επίσης την κυκλοφορία του αίματος.



Επιπλέον, το κρύο θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει ως αποσυμφορητικό, καθιστώντας το ιδανικό σύμμαχο στην καταπολέμηση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων. Στην αρχή, ήταν θέμα να βάλουμε κρέμες, μάσκες και άλλα καλλυντικά στο ψυγείο για λίγα λεπτά για να ενισχύσουμε τα οφέλη τους, αλλά αυτό έχει πλέον δώσει τη θέση του στην εμφάνιση νέων συμβουλών ομορφιάς και κόλπα που έχουν ωθήσει τα παγάκια στην κατάταξη από απαραίτητα στοιχεία ομορφιάς.

Υπάρχουν τώρα δεκάδες hashtags που σχετίζονται με αυτά τα beauty hacks, που ανέρχονται συνολικά σε αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Μερικές συμβουλές μοιράζονται οι δερματολόγοι, οι οποίοι υπογραμμίζουν επίσης ορισμένους από τους περιορισμούς της χρήσης πάγου, ειδικά όσον αφορά την ευαισθησία και την ξηρότητα του δέρματος. Στο TikTok, το skin-ice, το οποίο περιλαμβάνει απλώς την εφαρμογή ενός κύβου πάγου στο πρόσωπο, είναι η πιο διαδεδομένη πρακτική και η πιο δημοφιλής (23 εκατομμύρια προβολές).

Αλλά υπάρχουν τώρα πολλές παραλλαγές σε αυτό το θέμα, όπως το κατεψυγμένο αγγούρι, το οποίο περιλαμβάνει την εφαρμογή παγωμένου αγγουριού στο πρόσωπο (39 εκατομμύρια προβολές), το παγωμένο κραγιόν, το οποίο είναι το ίδιο με το πάγωμα του δέρματος, αλλά χρησιμοποιώντας ένα άδειο σωλήνα κραγιόν (400.000 προβολές) , ή το παγωμένο beauty blender, που υπόσχεται να διευκολύνει την εφαρμογή του foundation (9,7 εκατομμύρια προβολές).

Η κατεψυγμένη αλόη βέρα αυτή τη φορά αποτελείται από την παρασκευή παγοκύβων αλόης βέρα για να συνδυαστούν οι επιπτώσεις του κρύου με τις ενυδατικές ιδιότητες του φυτού (3,2 εκατομμύρια προβολές). Τόσες πολλές ιδέες που έχουν γίνει δημοφιλή κόλπα και που δεν έχουν ξεφύγει από την προσοχή της βιομηχανίας ομορφιάς.
Από τα social media μέχρι το ντουλάπι του μπάνιου

Ενώ είναι πάντα δυνατό να τοποθετήσετε καλλυντικά – ορούς, κρέμες, μάσκες, ντεμακιγιάζ και άλλα προϊόντα – στο ψυγείο για να βελτιώσετε τις ιδιότητές τους, οι μάρκες έχουν προχωρήσει ακόμη περισσότερο τους τελευταίους μήνες προσφέροντας εργαλεία εμπνευσμένα άμεσα από την κρυοθεραπεία. χρησιμοποιείται στο σπίτι. Αυτό ξεκίνησε με τις σφαίρες πάγου στις αρχές του 2022, ένα εργαλείο που παίρνει τη μορφή σφαιρών γεμάτων νερό που τοποθετούνται στο ψυγείο ή στην κατάψυξη και στη συνέχεια εφαρμόζονται στο δέρμα. Ο στόχος είναι να καταπραΰνει το δέρμα και να μειώσει τους μαύρους κύκλους και τη φλεγμονή.



Αλλά, πιο απλά, εργαλεία μασάζ όπως ένας κύλινδρος νεφρίτη, ένας κύλινδρος Gua Sha ή ένας κύλινδρος χαλαζία μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στο ψυγείο για να έχετε τα ίδια αποτελέσματα. Και για να συνδυάσουν τις αρετές του κρύου με άλλες ιδιότητες, οι επωνυμίες προσφέρουν τώρα μάσκες ψύξης, roll-on και sticks με εφέ ψύξης, για ακόμα πιο βέλτιστο αποτέλεσμα. Στη Φινλανδία, το κολύμπι στον πάγο είναι ένα παραδοσιακό τελετουργικό γνωστό για τα οφέλη του για το δέρμα καθώς και για την υγεία, ακόμη και για την εξάλειψη του στρες και γενικά για την προώθηση της ευεξίας. Στα κοινωνικά δίκτυα, υπάρχουν όλο και περισσότεροι τολμηροί influencers που απλά μπαίνουν στο μαγιό τους και γλιστρούν σε μια από τις αμέτρητες λίμνες και ποτάμια της χώρας για μια αναζωογονητική έκρηξη!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες