Σεπόλια: Ενοχή της μητέρας της 12χρονης προτείνει η εισαγγελέας...Κολωνός: Την αθώωση του Μίχου για βιασμό και μαστροπεία ζήτησε ο εισαγγελέας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Μαρτίου 13, 2024

Σεπόλια: Ενοχή της μητέρας της 12χρονης προτείνει η εισαγγελέας...Κολωνός: Την αθώωση του Μίχου για βιασμό και μαστροπεία ζήτησε ο εισαγγελέας


Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης όπως κατηγορείται, πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.
Ειδικότερα, η εισαγγελέας ζήτησε με την πρότασή της την ενοχή της μητέρας της 12χρονης για διακεκριμένη μαστροπεία καθώς και για ακόμη μία κατηγορία.

Πάντως, νωρίτερα η εισαγγελέας ζήτησε ο Ηλίας Μίχος να κηρυχθεί ένοχος για
διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή.
Όμως, η εισαγγελέας ζήτησε ο Ηλίας Μίχος να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για βιασμό του παιδιού, μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση εσόδων από πορνεία.

Η αγόρευση συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών, και για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους.

Πηγή



Κολωνός: Την αθώωση του Μίχου για βιασμό και μαστροπεία ζήτησε ο εισαγγελέας
Ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ζήτησε την ενοχή του Ηλία Μίχου για τέσσερα από τα επτά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στην υπόθεση του Κολωνού.

Αντίθετα, ζήτησε την αθώωση του μεταξύ άλλων για τις πράξεις του βιασμού.
Ο εισαγγελέας ζήτησε συγκεκριμένα την αθώωση του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου για βιασμό λόγω αμφίβολων, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Αντίθετα, ο εισαγγελέας ζήτησε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, οπλοκατοχή (για δυο όπλα), κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία και επιπλέον διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Η αγόρευση του εισαγγελέα συνεχίζεται και για τους υπόλοιπους 25 κατηγορούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες