Πυρκαγιές: Μαίνεται η πυρκαγιά στην Ηλεία – Καλύτερη η εικόνα σε Αργολίδα και Αρκαδία - AgioiTheodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Ιουνίου 22, 2024

Πυρκαγιές: Μαίνεται η πυρκαγιά στην Ηλεία – Καλύτερη η εικόνα σε Αργολίδα και Αρκαδία


Σε πλήρη εξέλιξη τα πύρινα μέτωπα στη χώρα με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να δίνουν μάχη σε Ηλεία, Αργολίδα, Δράμα και Ύδρα
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν τα στελέχη της Πυροσβεστικής στα πύρινα μέτωπα της Πελοποννήσου. Το πρωί του Σαββάτου με τους ανέμους να έχουν πέσει σε σχέση με το απόγευμα της Παρασκευής, καλύτερη είναι η εικόνα στην Αργολίδα και την Μεγαλόπολη με τις φωτιές ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι το μέτωπο της πυρκαγιάς που πέρασε από την Αχαΐα στην Ηλεία καθώς και η φωτιά που ξέσπασε στην Ύδρα τις νυχτερινές ώρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά που ξέσπασε στο Μαστραντώνη Αχαΐας και στη συνέχεια πέρασε στην Ηλεία έχει σπάσει σε δύο μέτωπα, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη με πολλές διάσπαρτες εστίες με την επανέναρξη των πτήσεων των Πυροσβεστικών αεροσκαφών να αυξάνει τις ελπίδες για τον έλεγχό της.
Από την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά μέχρι και τη 1:30 περίπου τα ξημερώματα του Σαββάτου to 112 ηχησε περισσότερες από 14 φορές για εκκενώσεις οικισμών με την τελευταία να αφορά την περιοχή Λάττα προς Σιμόπουλο.


Στην Ηλεία μαίνεται με αρκετές διάσπαρτες εστίες επίσης η φωτιά που ξέσπασε στο Αλποχώρι Ηλείας και συνεχίζεται η μάχη των Πυροσβεστών για τον περιορισμό της, ενώ καλύτερη είναι η εικόνα στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας και στο μέτωπο της Αργολίδας.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής από το απόγευμα της Παρασκευής και στο Παρανέστι της Δράμας ενώ από το βράδυ καίει και φωτιά που ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή της Ύδρας, από -όπως όλα δείχνουν- ρίψη βεγγαλικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες