Αγρίνιο: Δεκάδες αστυνομικοί θετικοί στον κορονοϊό - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2020

Αγρίνιο: Δεκάδες αστυνομικοί θετικοί στον κορονοϊό

Σοβαρή και ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων στο Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου.


Το πρωί της Τρίτης υπήρχε η πληροφορία για έναν αστυνομικό υπάλληλο ο οποίος έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.


Όμως τα δεδομένα άλλαξαν τάχιστα, με την κατάσταση να μοιάζει πολύ πιο σοβαρή.Οι μέχρι τώρα πληροφορίες του tempo24.gr κάνουν λόγο για 33 διαπιστωμένα κρούσματα σε αστυνομικούς υπαλλήλους.


Ακόμη αναμένονται κι άλλα αποτελέσματα από τα τεστ με την ανησυχία να είναι έκδηλη για το πως θα γίνει η διαχείριση της κατάστασης.


Αυτό που αυξάνει τον πονοκέφαλο των ιθυνόντων είναι το ενδεχόμενο να έχει συμβεί μεγάλη διασπορά του ιού.


Οι αστυνομικοί υπάλληλοι που διαπιστώθηκαν θετικοί έδωσαν δείγματα το Σάββατο και μέχρι σήμερα (Τρίτη) εργάζονταν κανονικά.


Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι πρόκειται για αστυνομικούς από διαφορετικές υπηρεσίες, κάτι που προκαλεί τεράστια αναστάτωση για το πόσο και σε ποιους έχει διασπαρεί ο ιός.


Τα 33 πρώτα θετικά κρούσματα είναι ένας μεγάλος αριθμός υπαλλήλων που δημιουργεί "βραχυκύκλωμα" στη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, καθώς πρόκειται για σχεδόν το 1/4 των υπαλλήλων που υπηρετούν εκεί, οι οποίοι αυτομάτως περνούν σε καθεστώς καραντίνας.


Πηγή: tempo24.gr
 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here