Κορονοϊός: Συναγερμός στα Τρίκαλα για μεγάλη διασπορά κρουσμάτων - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 30, 2021

Κορονοϊός: Συναγερμός στα Τρίκαλα για μεγάλη διασπορά κρουσμάτων


Έντονη ανησυχία επικρατεί στις υγειονομικές αρχές στα Τρίκαλα, καθώς διαπιστώθηκε συρροή κρουσμάτων κορονοϊού σε μεγάλο χωριό του Δήμου Πύλης.
Το πρωί της Δευτέρας 29 Μαρτίου, στην περιοχή των Τρικάλων, διενεργήθηκαν περίπου 75 rapid tests από τα οποία τα βρέθηκαν 11 κρούσματα κορoνοϊού.
Οι κάτοικοι είναι θορυβημένοι, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πώς προέκυψε η συρροή κρουσμάτων.
Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε για το θέμα η επικεφαλής κλιμακίων του ΕΟΔΥ και περιφερειακή σύμβουλος Τρικάλων, Δήμητρα Νάτσινα.
«Τόσο εγώ ως υπεύθυνη των κλιμακίων, όσο και όλη η ομάδα του ΕΟΔΥ κάνουμε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα για τους ελέγχους που διενεργούμε. Στο πλαίσιο αυτό πήγαμε και στο συγκεκριμένο χωριό, και στα 75 δείγματα βρέθηκαν 11 θετικά κρούσματα. Είναι αρκετά μεγάλο το ποσοστό. Οι κάτοικοι τον χειμώνα είναι περίπου 300 – 350. Δεν είχε γίνει κάποιο πάρτι στην περιοχή. Πιστεύω πως η αύξηση των κρουσμάτων ίσως οφείλεται στη χαλάρωση που βλέπουμε», είπε η κ. Νάτσινα.
Έβρος: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών – Τους μετέφεραν με πλαστικές βάρκες
Στην εξάρθρωση κυκλώματος διακινητών παράτυπων μεταναστών, που μετέφεραν αλλοδαπούς με πλαστικές βάρκες μέσω του ποταμού Έβρου, από το τουρκικό έδαφος στο ελληνικό, προχώρησαν οι τοπικές αρχές.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί διακινητές και ένας ημεδαπός.
Ξέφρενη διασκέδαση στο κέντρο της Πάτρας, σαν να μην υπάρχει κορονοϊός
Τα κορονοπάρτι συνεχίζονται στην Πάτρα, την ώρα που η κατάσταση με τον κορονοϊό στην πόλη είναι ήδη δύσκολη.
Νέες εικόνες από πάρτι που οργανώθηκε στο κέντρο της πόλης ήρθαν στο «φως», στις οποίες καταγράφονται νέοι να διασκεδάζουν χωρίς μάσκες και αποστάσεις.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες