Οι τριαντάρηδες, που τους έλεγαν "Αλήτες" έδωσαν την απάντηση - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Απριλίου 29, 2021

Οι τριαντάρηδες, που τους έλεγαν "Αλήτες" έδωσαν την απάντηση

Δεν χωρά καμία αμφιβολία πως η ηλιακή ομάδα 30-39 ετών, με τη συμμετοχή της στον εμβολιασμό, έδωσε μια ηχηρή απάντηση σε όσους από την κυβερνώσα παράταξη και τα μέσα ενημέρωσης τους κατασυκοφαντούσαν όλο αυτό το διάστημα.


Οι «νέοι που τους έλεγαν αλήτες», που τους κατηγορούσαν για τα «κορονοπάρτι», που τους εμφάνιζαν περίπου ως υπεύθυνους για τη μετάδοση του ιού στις οικογένειές τους, που τους εγκαλούσαν ότι «κάνουν σεξ στις πυλωτές», εντυπωσιάζουν με το ρυθμό προσέλευσής τους στον εμβολιασμό. Αν, μάλιστα, συνεχιστεί ο ρυθμός αυτός, δεν θα αρκούν για όλους τα εμβόλια που είναι διαθέσιμα επειδή τα αρνήθηκαν οι μεγάλες ηλικίες!


Η ωριμότητά τους είναι δεδομένη. Πρόκειται για την πιο μορφωμένη γενιά στην ιστορία της χώρας. Που τα μνημόνια έβαλαν ταφόπλακα στα όνειρά τους, με αποτέλεσμα να είναι η πρώτη γενιά μετά τον Παγκόσμιο Πόλεμο που ζει χειρότερα από τους πατεράδες της. Πάνω από 40.000 έχουν φύγει και εργάζονται, κάνοντας καριέρα ή δυσκολευόμενοι στην καθημερινότητά της , στο εξωτερικό.


Τελευταία τους είδαμε να απορρίπτουν το δόγμα του «νόμου και της τάξης» και να μην υποκύπτουν στην αστυνομική βία. Να μην συμβιβάζονται με μια κοινωνία που οι μισοί και πάνω θα θυμίζουν την οικογένεια που πρωτοστατούσε στην ταινία «Παράσιτα»-που δεν θα υπάρχει μέλλον για αυτούς.


Η κυβέρνηση, λένε τα ρεπορτάζ, διαπίστωσε πως οι νέοι είναι το αδύνατο σημείο της και τους ετοιμάζει …επίθεση φιλίας! Θα τους παραχωρήσει, λέει, λεφτά να αγοράσουν δωρεάν τάμπλετ και θα τους δώσει δωρεάν εισιτήρια για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις! Αυτό κατάλαβαν από τη νεολαία που τους γυρίζει την πλάτη! Και η αξιωματική αντιπολίτευση, που έχει τη μεγάλη της δύναμη στη νέα γενιά, αποφεύγει να αναλάβει θετικές πρωτοβουλίες σε ένα προνομιακό της χώρο!


Το θέμα της νέας γενιάς και της προοπτικής της είναι μείζον για τη χώρα. Και όπως έχει αποδείξει όλη η ιστορία της χώρας, κάθε νέα εποχή σφραγίζεται από τη νέα γενιά…






Πηγή: https://www.ieidiseis.gr/eidiseis/paixnidia-eksousias/item/91038-oi-triantarides-aftoi-oi-neoi-pou-tous-elegan-alites-edosan-tin-apantisi
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες