Πληροφοριοδότης για τα UFO υποστηρίζει ότι απειλείται από το Πεντάγωνο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Μαΐου 28, 2021

Πληροφοριοδότης για τα UFO υποστηρίζει ότι απειλείται από το Πεντάγωνο


Ένας πρώην αξιωματούχος εθνικής ασφάλειας που δημοσίευσε αναφορές για παρατηρήσεις UFO, υπέβαλε καταγγελία εναντίον του ανώτατου αξιωματούχου του Πενταγώνου για δυσφήμιση εναντίον του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent.
Ο Λουί Ελιζόντο, ο πληροφοριοδότης για τα UFO, που εργαζόταν σε ένα πρόγραμμα του Πενταγώνου με σκοπό την έρευνα «αγνώστου ταυτότητας εναέριων αντικειμένων» το 2008, υπέβαλε μια καταγγελία 64 σελίδων στον γενικό επιθεωρητή του Πενταγώνου στις 3 Μαΐου, σύμφωνα με την Politico.
Στην καταγγελία αναφέρεται, επίσης, ότι ο ανώτερος αξιωματούχος τον είχε απειλήσει ότι αν αποκάλυπτε στοιχεία της έρευνας, θα έλεγε σε άτομα της δουλειάς «ότι είναι τρελός και ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει την θέση του».
Ο κ. Ελιζόντο, πρώην επικεφαλής του Προγράμματος Αναγνώρισης Απειλών για το Αεροδιάστημα, πρόσφατα δήλωσε δημόσια ότι η έρευνα της κυβέρνησης για τα UFO δεν είχε επαρκείς πόρους και ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσαν να καλύψουν λεπτομέρειες σχετικά με τις ανεξήγητες παρατηρήσεις.

Οι τελευταίες κατηγορίες εναντίον του, σε μια συντονισμένη εκστρατεία για να τον δυσφημίσουν έγιναν γνωστές καθώς οι αξιωματούχοι της Ουάσιγκτον πρόκειται να δημοσιεύσουν μια έκθεση ενώπιον του Κογκρέσου τον Ιούνιο, όπου θα περιγράφονται λεπτομερώς όλα τα ευρήματά τους για τα UFO μέχρι στιγμής.

Ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου νομοσχεδίου «ανακούφισης» για τον κορονοϊό που υπέγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ το 2020 και περιλάμβανε την εντολή το Πεντάγωνο να παρέχει όλες τις πληροφορίες που διαθέτει σχετικά με μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα εντός 180 ημερών. Ωστόσο, το έγγραφο πιθανότατα θα καθυστερήσει, αναφέρουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ.

Ακόμα, αξιωματούχοι του Πενταγώνου πρόσφατα κατέγραψαν σε βίντεο τρία UFO που είχαν παρατηρηθεί κοντά σε πλοία του Ναυτικού, τα οποία λέγεται ότι παρενοχλούσαν τον στρατό στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια.
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΗΠΑΤο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ κυκλοφόρησε ένα βίντεο πριν κάποιους μήνες που δείχνει UFO


Ο Ντάνιελ Σίχαν, δικηγόρος του κ. Ελιζόντo, είπε στην Politico ότι η καταγγελία έχει πολύ μεγαλύτερο στόχο από το να καθαρίσει το όνομα του πελάτη του. Σκοπός είναι να πιέσει το Πεντάγωνο να ξεκαθαρίσει την σύγχυση όσον αφορά τα UFO.

«Κανείς δεν φάνηκε να το παίρνει στα σοβαρά», λέει ο δικηγόρος σχετικά με τους ισχυρισμούς του κ. Ελιζόντο. «Οι διαφορετικές μονάδες και οι διαφορετικές ομάδες που είναι υπεύθυνες για την αντιμετώπιση αυτού του συγκεκριμένου φαινομένου δεν ενημερώνονται μεταξύ τους για αυτό».

Ο Γενικός Επιθεωρητής του Υπουργείου Άμυνας δεν απάντησε στην καταγγελία, αλλά ανακοίνωσε ότι διεξάγεται έρευνα σχετικά με τις ενέργειες του Πενταγώνου και τα UFO, την ίδια ημέρα που υποβλήθηκε η καταγγελία.

Ο κ. Ελιζόντο προσπαθεί να μην επιτρέψει να υποβαθμιστεί ο ρόλος του από τότε που αποσύρθηκε από το Πεντάγωνο το 2017, κάτι που θέλουν να πετύχουν οι αντίπαλοι, για να μειώσουν και την εγκυρότητα του λόγου του. Ωστόσο ο ίδιος προς υπεράσπισή του, έχει κάνει μια σειρά αποκαλύψεων σχετικά με το κρυφό πρόγραμμα του Πενταγώνου.

huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες