68 φωτιές στη χώρα το τελευταίο 24τετράωρο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021

68 φωτιές στη χώρα το τελευταίο 24τετράωρο


Tο τελευταίο εικοσιτετράωρο 68 πυρκαγιές εκδηλώθηκαν στη χώρα και όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Συνολικά επιχείρησαν 985 πυροσβέστες με 19 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 421 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων και περιοδικά επιχείρησαν 15 αεροσκάφη και 11 ελικόπτερα, ενώ συνέδραμαν εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Σε ότι αφορά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες, στην Κεφαλονιά, είναι οριοθετημένη. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν ισχυρές για την ασφάλεια της πυρκαγιάς.


Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Κυψέλη του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων, είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 79 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 24 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα, ενώ βοήθεια παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Από νωρίς το μεσημέρι είναι σε εξέλιξη φωτιά στη Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης, με τους δυνατούς ανέμους να δυσχεραίνουν κατά διαστήματα το έργο της πυρόσβεσης. Τις τελευταίες ώρες η φωτιά έχει οριοθετηθεί από τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 50 πυροσβέστες με 22 οχήματα κι ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες