Φρίκη: 66χρονος ηλεκτρολόγος ευνούχιζε άντρες στο τραπέζι της κουζίνας του - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Οκτωβρίου 30, 2021

Φρίκη: 66χρονος ηλεκτρολόγος ευνούχιζε άντρες στο τραπέζι της κουζίνας του


Ένας ηλεκτρολόγος στη Βαυαρία δικάστηκε την Πέμπτη (28/10) κατηγορούμενος για τον φόνο ενός άνδρα μετά από ευνουχισμό και για επτά ακόμα παράνομες επεμβάσεις στα γεννητικά όργανα ανδρών.

Ο 66χρονος ανέφερε στο περιφερειακό δικαστήριο του Μονάχου, ότι προχωρούσε στους ευνουχισμούς μετά από αιτήματα των ανδρών. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως αρχικά προσέφερε σεξουαλικές υπηρεσίες σε ιστοσελίδες, ώστε να συγκεντρώσει χρήματα και να ξεπληρώσει τα χρέη του.

Ο 66χρονος ηλεκτρολόγος, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων «DPA», ανέφερε στα θύματά του πως είναι εκπαιδευόμενος γιατρός και προχωρούσε στις επεμβάσεις στο τραπέζι της κουζίνας του.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο, από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι και τον Μάρτιο του 2020, ο κατηγορούμενος ευνούχισε 8 άνδρες, με τον έναν να πεθαίνει λίγες μέρες μετά τον ακρωτηριασμό. Ωστόσο, αρνήθηκε την ευθύνη για τον θάνατο του άνδρα.

Το σώμα του νεκρού άνδρα βρέθηκε σε ένα κουτί από την αστυνομία τρεις εβδομάδες αργότερα. Οι εισαγγελείς έχουν ασκήσει σε βάρος του 66χρονου κατηγορίες για ανθρωποκτονία και επικίνδυνη σωματική βλάβη επειδή σε κάλεσε ιατρική βοήθεια για να σώσει τον άνδρα.


 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες