ΑΧΕΠΑ: 10 διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Νοεμβρίου 22, 2021

ΑΧΕΠΑ: 10 διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ


Στο ΑΧΕΠΑ έγιναν 40 νέες εισαγωγές ασθενών, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ 10 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ
Δραματική ήταν ακόμα μία εφημερία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, η οποία ολοκληρώθηκε στις 08:00 σήμερα το πρωί.
Όπως μεταδίδει το thestival.gr, έγιναν 40 νέες εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό, εξετάζονται 12 ύποπτα περιστατικά, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο 10 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, τα άτομα που είναι διασωληνωμένα εκτός ΜΕΘ είναι νέοι άνθρωποι. «Δεν περιγράφεται η τραγικότητα των συμβάντων εχθές το βράδυ. Γιατροί, νοσηλευτές έπρεπε να διασωληνώσουν και δεν έβρισκαν υλικά, φάρμακα. Διασωληνωμένοι ασθενείς στις κλινικές χωρίς παρακολούθηση και εξοπλισμό περιμένουν το θάνατο. Στη καλύτερη περίπτωση, αν είναι δυνατόν να πεθάνει κάποιος από τη ΜΕΘ για να γίνει επιλογή ποιος από τους 10 θα πάρει το κρεβάτι στη ΜΕΘ», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος.

Ο ίδιος μάλιστα συμπληρώνει ότι: «Το προσωπικό εξαντλημένο και παραδομένο. Φοράει τη στολή και τη βγάζει σε οκτώ ώρες. Κατουριέται πάνω του, ζαλίζεται λιποθυμάει! Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις τη κατάσταση».



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες