Κορονοϊός: Τραγωδία στο Βόλο – Πεθερός και γαμπρός πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Νοεμβρίου 22, 2021

Κορονοϊός: Τραγωδία στο Βόλο – Πεθερός και γαμπρός πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά


Κορονοϊός: Από τον ιό νοσεί και η σύζυγος του 59χρονου, η οποία έχασε σε λίγες ώρες τον πατέρα της και τον άντρα της.
Συγκλονίζουν οι ιστορίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και αφορούν σε οικογενειακές τραγωδίες με φόντο τον κορoνοϊό. Πιο πρόσφατη ιστορία αυτή ενός γαμπρού και ενός πεθερού, που «έφυγαν» από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών.
Πρώτος φέρεται να νόσησε ο 75χρονος πεθερός και έπειτα συμπτώματα εμφάνισε και ο 59χρονος γαμπρός του. Και οι δύο νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Βόλου σε βαριά κατάσταση. Ο 75χρονος κατέληξε από επιπλοκές του κορoνοϊού την περασμένη Παρασκευή, ενώ λίγες ώρες μετά και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της κηδεία του, η οικογένεια ενημερώθηκε πως και ο 59χρονος, ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος, δεν τα κατάφερε και απεβίωσε.
Πληροφορίες λένε πως και η σύζυγος του 59χρονου νοσεί από κορoνοϊό και αυτή νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου.
Η ενδοοικογενειακή διασπορά είναι ένα φαινόμενο των καιρών, ενώ δυστυχώς διαφαίνεται πως οι άνθρωποι που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν, μένουν ανοχύρωτοι απέναντι στον άκρως μεταδιδόμενο ιό. Γιατροί και νοσηλευτές κάνουν λόγο για πολλές περιπτώσεις ασθενών που προέρχονται από την ίδια οικογένεια, κυρίως σύζυγοι ή και γονείς με παιδιά σε μεγάλες όμως ηλικίες.

Εκείνο που είναι σημαντικό να αναφερθεί πως ένας μόλις στους δέκα νοσηλευόμενους είναι εμβολιασμένος, με τους υπόλοιπους να είναι ανεμβολίαστοι και πολλοί δεν από αυτούς σε βαριά κατάσταση.

Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες