Κακοκαιρία Ελπίδα: Εγκλωβισμένος καρδιοπαθής καταθέτει αγωγή στην Αττική Οδό - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2022

Κακοκαιρία Ελπίδα: Εγκλωβισμένος καρδιοπαθής καταθέτει αγωγή στην Αττική Οδό


Αντιμέτωπη με δεκάδες προσφυγές εγκλωβισμένων αναμένεται να βρεθεί η Αττική Οδός
Θέμα χρόνου είναι η κατάθεση προσφυγών πολιτών σε βάρος της Αττικής Οδού για την πολύωρη ταλαιπωρία τους χθες κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης στην Αττική.
Η αποζημίωση των 2.000 ευρώ που δεσμεύθηκε η εταιρία ότι θα τους καταβάλει ως αποζημίωση δεν τους καλύπτει καθώς καταγγέλλουν ότι αντιμετώπισαν προβλήματα που έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία τους, γεγονός που στοιχειοθετεί κατά τη γνώμη τους αστικές και ποινικές ευθύνες της εταιρίας.
Σύμφωνα με το dikastiko.gr, δικηγορικά γραφεία της Αθήνας δέχονται σωρηδόν προσφυγές πολιτών κατά της Αττικής Οδού. Όπως καταγγέλλει η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη εγκλωβίστηκαν άνθρωποι με σοβαρά θέματα υγείας αλλά και έγκυες που δεν είχαν ούτε καν νερό να πιούν, γεγονός που φέρει την εταιρία αντιμέτωπη όχι μόνο με αστικές αλλά και με ποινικές ευθύνες.
Μία χαρακτηριστική περίπτωση φέρνει στο φως η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, καθώς ένας καρδιοπαθής άνδρας πρόσφατα χειρουργημένος με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας εγκλωβίστηκε σε ταξί επιστρέφοντας από την εργασία του στο έλεος των χιονοκαταιγίδων ενώ εισήλθαν στην Αττική οδό επί είκοσι τουλάχιστον ώρες. Κινδύνευσε η υγεία και η ζωή του χωρίς νερό, στερούμενος τα φάρμακα του, δίχως θέρμανση και καύσιμα στο έλεος του χιονιά χωρίς καμιά βοήθεια από τους υπεύθυνους.
Σύμφωνα με τη δικηγόρο αυτή τη στιγμή έχει απεγκλωβιστεί βρίσκεται στο νοσοκομείο και ο ίδιος και η οικογένεια του «μας έχουν δώσει εντολή όπως καταθέσουμε αγωγή και μήνυση κατά της εταιρείας της Αττικής Οδού για άσκηση ποινικής δίωξης και την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων αλλά και για την χρηματική του αποζημίωση».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες